Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ābolu plātsmaize ar sieru “Mascarpone”


3 olas saputo ar glāzi cukura. Glāzei skāba krējuma pievieno 1/2 tējkaroti sodas un izmaisa, pielej olām ar cukuru un izmaisa. Pieber 1,5 glāzes miltu, izmaisa. Mīklu lej uz pannas, ko izklāj ar cepamo papīru, un liek cepties aptuveni 5-7 minūtes 200 C.
9 lielus nomizotus ābolus sagriež mazos gabaliņos. Krējumsieram “Mascarpone” (lielais iepakojums) pievieno nepilnu glāzi cukura (atkarīgs no tā, cik skābi āboli), izmaisa, pieber sagrieztos ābolus un samaisa. Iegūto masu vienmērīgi uzklāj uz apceptās mīklas un turpina cept vēl  apmēram 20 minūtes.
Gaidām arī jūsu receptes! ◆

Citu datumu laikraksti