Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Būs seminārs lauku tūrisma uzņēmējiem

Novembrī asociācija "Lauku ceļotājs" organizē bezmaksas apmācības semināru lauku tūrisma uzņēmējiem, kas jau saņēmuši Latvijas vides kvalitātes zīmi "Zaļais sertifikāts" vai plāno uz to pretendēt tuvākajā laikā.

Novembrī asociācija "Lauku ceļotājs" organizē bezmaksas apmācības semināru lauku tūrisma uzņēmējiem, kas jau saņēmuši Latvijas vides kvalitātes zīmi "Zaļais sertifikāts" vai plāno uz to pretendēt tuvākajā laikā.
"Vidzemē seminārs "Zaļā saimniekošana lauku tūrisma uzņēmumā" būs 27. novembrī Raunas pagasta lauku mājā "Jaun-Ieviņas" Cēsu rajonā. Tajā varēs uzzināt, kas ir "Zaļais sertifikāts" un kā to saņemt, par plānotajiem "Zaļā sertifikāta" māju popularizēšanas pasākumiem, mācību filmas "Kā saimnieko Zaļā sertifikāta mājās Vidzemē" noskatīšanās un praktiski padomi "zaļai" saimniekošanai. Runās arī par to, kā organizēt videi draudzīgas tūristu aktivitātes un sagatavot lauku tūrisma uzņēmuma vides plānu," stāsta Alūksnes rajona padomes galvenā speciāliste - tūrisma darba organizatore Kristīne Vimba.
Interesenti var pieteikties pa tālruni 7617024 (Agnese Jakoviča) līdz 17. novembrim.

Citu datumu laikraksti

  • Viņš izvēlējās jaunu kombainu, nevis mīļoto sievieti

    Divi mēneši pagājuši, kopš Ludmila zaudēja darbu un viņai izjuka attiecības ar mīļoto cilvēku, taču joprojām viņa par to domā katru dienu.Divi mēneši...

  • Dosies uz sacensībām

    Pieci Alūksnes kinologi rīt, 9.novembrī, dosies uz Smilteni, lai piedalītos Latvijas čempionātā suņu nacionālajā daudzcīņā un vienlaikus arī...

  • Cepts sams ar citronu un medu

    Ikdienā ēdienkartes dažādošanai gaļu var aizstāt ar zivīm, kas ir bagātas ar olbaltumvielām un fosforu. Zivis var gatavot daudzveidīgi.Ikdienā...