Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Makaroni ungāru gaumē

Sastāvdaļas: 500 gramu makaronu, 400 gramu maltas gaļas, viens sīpols, viena ķiploka daiviņa, divas ēdamkarotes eļļas, viena ēdamkarote sasmalcinātas paprikas, viena glāze sarkanvīna, viena glāze buljona, puse citrona, viena glāze krējuma, pētersīļi.

Sastāvdaļas: 500 gramu makaronu, 400 gramu maltas gaļas, viens sīpols, viena ķiploka daiviņa, divas ēdamkarotes eļļas, viena ēdamkarote sasmalcinātas paprikas, viena glāze sarkanvīna, viena glāze buljona, puse citrona, viena glāze krējuma, pētersīļi.
Makaronus vāra sālsūdenī 15 minūtes. Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un malto gaļu, tajā iemaisa saspiestu ķiploka daiviņu. Pievieno buljonu, sāli, papriku un vāra
10 minūtes, tad pievieno vīnu, krējumu un pēc garša citrona sulu. Gatavo mērci pārlej nokāstiem makaroniem. Pasniedzot pārkaisa sakapātus pētersīļu zaļumus.

Citu datumu laikraksti

  • Vai no Eiropas Savienības var izstāties?

    Jo tuvāk nāk brīdis, kad lemsim par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, jo biežāk uzdodam jautājumu, vai varēsim no tās arī izstāties?Jo tuvāk nāk...

  • Plānotais ir izpildīts

    VID Vidzemes reģionālās iestādes Alūksnes nodaļai 2002. gadā plānotais ir izpildīts. Kopbudžeta ieņēmumi palielinājušies par 289 510 latiem.VID...

  • Gūst medaļas Latvijas čempionātā slēpošanā

    Alūksnes Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi labi startējuši Latvijas čempionātā slēpošanā, kas notika 11. un 12.janvārī Madonā.Alūksnes Bērnu...