Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Makaronu un biezpiena sacepums

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu biezpiena, nedaudz sviesta vai margarīna, rīvmaizes, cukurs pēc garšas, divas olas.

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu biezpiena, nedaudz sviesta vai margarīna, rīvmaizes, cukurs pēc garšas, divas olas.
Makaronus vāra sālsūdenī un uz sieta notecina. Taukvielas ar cukuru un olas dzeltenumu saputo, pievieno samaltu biezpienu, atdzesētus vārītus makaronus un samaisa. Pēc tam iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī, līdz sacepums apcepies brūngans un nedaudz atdalās no veidnes malām. Gatavo sacepumu izgāž uz lēzena trauka un pasniedz ar sviestu vai skābu krējumu. Ja makaronu un biezpiena sacepumam pievieno vairāk cukura, sarīvētu citrona miziņu vai vanilīna cukuru, tad to pasniedz karstu vai atdzesētu ar augļu un ogu mērci.

Citu datumu laikraksti

  • Vai no Eiropas Savienības var izstāties?

    Jo tuvāk nāk brīdis, kad lemsim par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, jo biežāk uzdodam jautājumu, vai varēsim no tās arī izstāties?Jo tuvāk nāk...

  • Plānotais ir izpildīts

    VID Vidzemes reģionālās iestādes Alūksnes nodaļai 2002. gadā plānotais ir izpildīts. Kopbudžeta ieņēmumi palielinājušies par 289 510 latiem.VID...

  • Gūst medaļas Latvijas čempionātā slēpošanā

    Alūksnes Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi labi startējuši Latvijas čempionātā slēpošanā, kas notika 11. un 12.janvārī Madonā.Alūksnes Bērnu...