Makaronu un kūpinātu reņģu sacepums

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize.

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize. Kūpinātās reņģes var aizstāt ar kūpinātām mencām, jūras asariem vai citām zivīm.
Makaronus vāra sālsūdenī 12 līdz 15 minūtes, notecina uz sieta un samaisa ar izkausētu margarīnu. Kūpinātām reņģēm atdala filejas. Ar taukiem ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu makaronu, tad reņģu filejas un virs tām - atlikušos makaronus. Pārlej ar piena un olas maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar izkausētu sviestu un dārzeņu salātiem.

Citu datumu laikraksti

  • Vai no Eiropas Savienības var izstāties?

    Jo tuvāk nāk brīdis, kad lemsim par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, jo biežāk uzdodam jautājumu, vai varēsim no tās arī izstāties?Jo tuvāk nāk...

  • Plānotais ir izpildīts

    VID Vidzemes reģionālās iestādes Alūksnes nodaļai 2002. gadā plānotais ir izpildīts. Kopbudžeta ieņēmumi palielinājušies par 289 510 latiem.VID...

  • Gūst medaļas Latvijas čempionātā slēpošanā

    Alūksnes Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi labi startējuši Latvijas čempionātā slēpošanā, kas notika 11. un 12.janvārī Madonā.Alūksnes Bērnu...