Olu kulteņa kārtojums ar lasi

Nepieciešams: 8 olas, 150 g skāba krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, sāls, pipari, 1/2 citrona, cepšanai eļļa, 150 g kūpināta laša, dekorēšanai - 4 tējkarotes sarkano ikru.

Nepieciešams: 8 olas, 150 g skāba krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, sāls, pipari, 1/2 citrona, cepšanai eļļa, 150 g kūpināta laša, dekorēšanai - 4 tējkarotes sarkano ikru.
1. Blenderī sakuļ olas ar sāli un pipariem.
2. Lej sakarsētā pannā un uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, cep krēmveida kulteni.
2. Gatavo mērci - blenderī sagriež zaļumus, ielej izspiesto citrona sulu, pievieno skābu krējumu un sakuļ.
3. Uz šķīvja kārto olu kulteni, pa vidu un virsū - kupināta laša šķēlītes. Uzlej zaļumu mērci, rotā ar ikriem un zaļumiem.

Citu datumu laikraksti

  • Jāmaksā katrreiz, šķērsojot robežu

    Baltkrievijas Transporta un komunikāciju ministrija informē LR SM, ka saskaņā ar likumu, veicot pārvadājumus, kas nav atbrīvoti no maksājuma par...

  • Vai šogad kāps kredītu likmes?

    Statistika liecina, ka Latvijā turpinās līdzšinējo piecu gadu kreditēšanas pieauguma tendence. Kopējie kredītu apjomi janvārī gada laikā...

  • Rajona invalīdiem dāvina svētku sajūtu

    Invalīdu biedrības Alūksnes rajona nodaļas Lieldienu pasākuma dalībniekus pirms Kristus augšāmcelšanās svētkiem uzrunāja luterāņu draudzes mācītājs...

  • Iesaistās Lieldienu gaidīšanas svētkos

    Vakar Alūksnes Bērnu un jauniešu centrā notika Lieldienu konkurss.Vakar Alūksnes Bērnu un jauniešu centrā notika Lieldienu konkurss. Tā bija pēdējā...

  • Domes priekšsēdētāju ievēl vienprātīgi

    Apes pilsētas domes priekšsēdētāja vēlēšanām bija izvirzīta viena kandidatūra no vēlētāju apvienības “Ape”.Apes pilsētas domes priekšsēdētāja...

  • Pieņem tikai vienu darbinieku

    Alūksnes pilsētas domē 1.martā sāka strādāt jauna darbiniece - pašvaldības iepirkuma speciāliste Ilona Šķipsna, kas pirms tam strādāja akciju...