Viesus iespējams pārsteigt ar mokas krēmu trauslajās vafeļu turziņās.
Viesus iespējams pārsteigt ar mokas krēmu trauslajās vafeļu turziņās. Saldēdienu var pagatavot pusstundā.
Astoņām personām nepieciešams 150 gramu tumšās šokolādes, viena ola, divi olas dzeltenumi, 50 grami stipras kafijas, rīvēta apelsīna miziņa, divi olu baltumi, 200 grami saldā krējuma, astoņas vafeļu turziņas, 20 līdz 25 rozīnes šokolādē un augļu šķēlītes.
Šokolādi salauza mazos gabaliņos, liek bļodā vai dziļā šķīvī. Trauku liek katliņā ar verdošu ūdeni. Šokolādi izkausē, ūdenim vāroties uz lēnas uguns. Jāsargās, lai šokolādē neiekļūst tvaiki, citādi tā kļūs graudaina.
Pievieno olu un pa vienam abus dzeltenumus. Pievieno kafiju un rīvētas apelsīna miziņas. Baltumus saputo stingrās putās. Saputo krējumu. Tad baltumus uzmanīgi iecilā šokolādē un beigās pievieno putukrējumu. Maisījumu lej bļodā. Liek vēsumā. Vafeļu turziņas pilda tieši pirms pasniegšanas. Rotā ar rozīnēm šokolādē un augļu šķēlītēm vai ogām.
Rozīnes šokolādē var aizstāt ar šokolādes kafijas pupiņām. Tās gan var iegādāties īpašajos kafijas tirdzniecības veikalos.