Zivju sacepums

Kilograms sama gaļas, līdakas vai karpas, 600 g ar mizu vārītu kartupeļu, sāls, 300 g zivju mērces, rīvmaize, 50 g sviesta.

Kilograms sama gaļas, līdakas vai karpas, 600 g ar mizu vārītu kartupeļu, sāls, 300 g zivju mērces, rīvmaize, 50 g sviesta.
Fileju sagriež gabalos, liek ietaukotā pannā, apklāj ar vārītiem mizotiem, šķēlēs sagrieztiem kartupeļiem, pārlej zivju mērci, pārkaisa rīvmaizi, pārlaista sviestu un cep cepeškrāsnī (250 — 280 grādu) apmēram 15 — 20 minūšu. Rotā ar zaļumiem un citrona šķēlītēm.

Citu datumu laikraksti

  • Dosies skatīt Vidzemes akmeņaino jūrmalu

    Katru vasaru Apes iedzīvotājiem piedāvājam iespēju doties ekskursijā, lai iepazītu tuvākas un tālākas vietas.Katru vasaru Apes iedzīvotājiem...

  • Godinās „Skolas somas” ziedotājus

    Piektdien, 7.septembrī, pulksten 13.00 atpūtas kompleksā „Ezermala” notiks akcijas „Skolas soma” noslēguma pasākums.Piektdien, 7.septembrī, pulksten...

  • Internātā atjauno virtuvi

    Vēl pirms skolas gaitu uzsākšanas E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas internātā svinīgi tika atklātas izremontētās internāta virtuves telpas, kas...

  • No kājām notriec... pīles

    Bija skaists sestdienas rīts, kad manā pagalmā iesteidzās kaimiņu Janka. „Zini, vakar biju makšķerēt tuvīnajā ezeriņā.Bija skaists sestdienas rīts,...

  • Sākušās aļņu medības

    Septembrī sākas ne tikai jaunais mācību gads, bet arī aļņu medību sezona. Medniekiem ir iespēja ieraudzīt un nomedīt lielāko Latvijā dzīvojošo...

  • Copes kalendārs

    11. – 12.septembris. Teicamas copes dienas. Dziļās vietās ar stipru, spēcīgu straumi parastos vizuļus “aiznes” straume un tie nespēj aizsniegt...